Meniu

Ce e nou?

Intră în comunitate

Antica Gelateria del Corso mizează în România pe aromele vegane

Shares
Antica Gelateria del Corso
Read Carefully

Studiile internaționale arată că anual se consumă peste 1 miliard de cupe de înghețată vegană, piața urmând să crească în mod continuu în următoarea perioadă, pentru a ajunge până în 2027 la o valoare de peste 2.45 miliarde de dolari. Luând în considerare aceste tendințe internaționale de consum, brandul premium de înghețată Antica Gelateria del Corso, mizează în vara lui 2019 pe sortimente vegane pentru piața din România.

 

Sortimente vegane Antica Gelateria del Corso

Propunerile brandului italian cuprind 6 arome vegane printre care si un sorbetto delicios din ciocolată Perugina sau înghețata de zmeură, o noutate absolută în portofoliul brandului Antica Gelateria del Corso.

Antica Gelateria del Corso este unul dintre cele mai apreciate branduri internaționale de gelato, iar faptul că în 2019 mizează pe sortimentele vegane ne oferă garanția unui desert ușor și răcoritor, dar la fel de gustos precum variantele tradiționale. Înghețata vegană nu este potrivită numai pentru cei care aleg o dietă specifică sau au restrictii alimentare, ci si pentru copii. Noi vom continua să promovăm și dezvoltăm acest trend pe plan local și în anii următori, cu suportul partenerilor noștri din zona Ho.Re.Ca.”, spune Miruna Gheordunescu, partener Global Mirex, unic distribuitor in Romania.

Alături de aceste noi arome, propunerile Antica Gelateria del Corso în România includ și gusturile deja cunoscute – Ciocolată, Nocciola, Vanilia de Madagascar, Tiramisu, Biscotto sau Cafea, dar și Noci, un nou sortiment delicios, ce va intra pe primele locuri în topul preferințelor locale.

Prezent pe piața internațională de 120 de ani, brandul Antica Gelateria del Corso propune un gelato ce conține doar arome naturale, fără conservanți și coloranți artificiali. Ingredientele ce stau la baza rețetelor sunt de cea mai bună calitate, fiind înregistrate IGP (indicație geografică protejată).  Spre exemplu, sortimentul de vanilie conține Vanilie din insula Madagascar, fisticul este colectat exclusiv din Sicilia, înghețata cu ciocolată este creată cu cea mai fină ciocolată Perugina, în timp ce sortimentul de cafea folosește cele mai bune boabe Arabica și Robusta.

Înghețata Antica Gelateria del Corso este distribuită în exclusivitate în România de către Global Mirex, o companie extrem de dinamică, fondată de către Miruna Gheordunescu și Razvan Costache, tineri antreprenori români. La doar 35 de ani, cei doi au o vastă experiență în afaceri, cu mai multe activități antreprenoriale în diferite sectoare, atât în România, cât și în Italia.

Înghețata Antica Gelateria del Corso poate fi savurată în locații selecționate din București, Brașov, Sibiu, sau litoralul Mării Negre.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement Advertisement

Newsletter

Recieve daily updates from the near-future.

By signing up, you agree to our Privacy Policy

Top