Meniu

Ce e nou?

Intră în comunitate

Cum să-ți impui stilul personal în dormitorul tău? Iată 5 sfaturi care te vor ajuta

Shares
Read Carefully

În general casa îți oferă ocazia perfectă pentru a-ți creiona personalitatea. Pe lângă confort, casa ta trebuie să-ți reflecte stilul de viață. Dacă îți dorești să îți creezi propriul stil nu te aștepta să fie un drum ușor. În primul rând trebuie să-ți răspunzi la o întrebare esențială și anume: care este stilul tău?  Preferi să ai un dormitor aerisit și confortabil sau unul elegant care să aibă toate elementele puse la punct? Felul în care dormitorul tău arătă spune foarte multe despre personalitatea ta.

Expertii SiPro ți-au pregătit 5 sfaturi care te vor ajuta să-ți impui stilul personal în dormitorul tău:

1. Documentează-te din revistele de specialitate

Este un pas de pornire în a vedea ce îți place cu adevărat. Acolo poți găsi diverse designuri care pot fi pe placul tău. Luate prin excludere poți ajunge să-ți dai seama dacă îți dorești un dormitor modern, elegant, vintage sau cozy. Marchează fotografiile care ți-au atras atenția și astfel poți considera că primul pas spre obținerea dormitorului perfect a fost făcut. Dacă alegi stilul clasic, dormitorul de la SiPro îndeplinește toate condițiile pentru a-ți crea ambientul mult dorit datorită pieselor lui luxuriante, elegante și rafinate.

2. Găsește inspirație în casele prietenilor

Tuturor ni se întâmplă să mergem în vizită, iar un accesoriu din casa respectivă să ne atragă atenția. Gândește-te ce ai admirat ultima oară în casa prietenilor tăi și astfel vei ști ce ți-ai dori să vezi și în casa ta. Dacă îți plac lucrurile minimaliste, dar înclini balanța și spre stilul vintage, află că le poți avea pe amândouă în dormitorul tău. Dormitorul de la SiPro cuprinde toate elementele pentru a-ți creea spațiul ideal pentru relaxare. Acesta îmbină perfect elementele funcționale cu cele estetice.

3. Îmbină culorile preferate într-un mod îndrăzneț

Culoarea pe care o alegi pentru dormitorul tău este foarte importantă. Îți plac culorile pastelate sau cele puternice care atrag atenția? Culorile au un impact major asupra stării de spirit. De aceea dacă ești o persoană pozitivistă, care este mereu cu zâmbetul pe buze poți opta pentru culori pastelate. În schimb daca îți plac lucrurile elegante, culorile puternice oferă de obicei spațiului autenticitate.

4. Gândește-te care a fost camera ta preferată de hotel

Mereu alegem camerele de hotel ghidându-ne după plăcerile noastre, dar și după nevoi. Acestea sunt de ajutor atunci când, încerci să-ți redecorezi dormitorul deoarece te pot face să-ți dai seama ce lucruri ai vrea să vezi și în camera unde, îți petreci cele mai multe ore. Fie că vorbim despre ambianță sau despre accesorii cu siguranță ți s-a întâmplat să admiri măcar un lucru atunci când ai stat cazat la un hotel. Dacă ești o persoană romantică dormitorul de la SiPro îți poate oferi intimitate și bun gust datorită accentelor sale sofisticate care oferă eleganță vizuală, dar și confort.

5. Analizează-ți stilul vestimentar

Gândește-te în ce te simți cel mai bine, în jeansi și tricouri sau în haine elegante și astfel nu-ți va fi greu să-ți dai seama ce stil ți-ai dori să adopți în dormitorul tău. Dacă preferi prima variantă înseamnă că îți dorești un stil care să-ți ofere confortul de care ai nevoie, dar dacă optezi pentru cea de-a doua înseamnă că pui accentul pe imagine, iar dormitorul tău va avea același design.

Expertii SiPro iti stau la dispozitie pentru a te ajuta sa obtii un dormitor unic care să-ți exprime în totalitate personalitatea. Nu rata oferta lunii iulie care vine cu discounturi considerabile pentru achiziții mai mari de 2000 euro. Vino la o intalnire cu arhitectul nostru pentru a obtine sfaturi utile pentru casa ta. Ne poti gasi la Unirea, Baneasa, HD Mall sau Dorobanți, pe e-mail baneasa@sipro.ro sau pe site-ul nostru www.sipro.ro.

VIBEZ

Positive Vibes Around the City

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement Advertisement

Newsletter

Recieve daily updates from the near-future.

By signing up, you agree to our Privacy Policy

Top