Meniu

Ce e nou?

Intră în comunitate

Ten fără probleme datorită tratamentelor de ultimă generaţie!

Shares
IMAGE: PXLSOLUTIONS MEDIA, INC
Read Carefully

Pete roşii pe faţă pot apărea sub mai multe forme, de pildă sunt pacienţi care suferă de rozacee pe obraji, pe nas, dar chiar şi pe mai multe zone, necesitând un tratament cu laser. Indiferent de localizare, fiecare pacient poate scăpa de rozacee printr-un tratament cu laser de ultimă generaţie în cadrul Clinicii Fazzada.

Acneea este o boală inflamatorie cronică a pielii şi, chiar dacă de multe ori poate fi doar o afecţiune temporară, însă există şi cazuri când devine o problemă greu de suportat şi nu numai în adolescenţă.

Acnee inflamatorie

Un procent mare de pacienţi suferă de acnee inflamatorie, o problemă facială care creează complexe, însă în Clinica Fazzada oricine poate primi un tratament pentru acnee.

Deşi perioada adolescenţei are frumuseţile ei, există şi o parte mai puţin plăcută numită acnee. De multe ori poate fi doar o afecţiune temporară, însă există şi cazuri când devine o problemă greu de suportat şi nu numai în adolecență.

Tenul cu acnee, tenul cuperozic, cel cu melasma sau cu dermatita seboreică, necesită o atenţie sporită pe lângă tratamentul prescris de medicul dermatolog.

Cuperoza

Cuperoza înseamnă înroşirea tranzitorie a nasului, obrajilor, frunţii şi bărbiei. Aceasta se observă mai uşor la persoanele cu tenul deschis la culoare, deşi cuperoza afectează orice tip şi culoare de ten. Cuperoza înseamnă dilatări permenente ale capilarelor sangvine superficiale. În această situaţie circulaţia sângelui nu este bine echilibrată. Cuperoza se caracterizează printr-o înroşire intermitentă a pielii, datorată unor pusee congestive, care duc la apariţia unor pete roşii pe faţă, dure sau granuloase şi la vinişoare vizibile.

Laserul Sciton poate trata de la vasele sparte de pe nas, față, picioare, cuperoză, rozacee şi până la cicatrici proaspete sau chiar mai vechi, leziuni roşii de vergeturi, acnee activă sau pete pigmentare de vârstă, soare, pistrui.

Cum acţionează laserul Sciton?

Niciun alt produs de îngrijire, terapie cu hormoni bioidentici, suplimente sau vitamine nu pot îmbunătăţi aspectul pielii îmbătrânite aşa cum o face BBL Forever Young. Tratamentul se realizează cu ajutorul laserului Sciton şi foloseşte acest tip special de lumină, BBL, care se obţine prin tehnologia unor lămpi gemene. Sciton permite reglarea parametrilor, astfel încât se poate controla exact câte grade există la contactul cu epidermă în timpul intervenţiei şi se poate seta temperatura, după plac şi confort.

Tratamentul nu doare, nu ustură şi nu presupune niciun disconfort. În funcţie de probleme, el se poate realiza pe orice regiune a corpului, începând de la faţă şi până la braţe, genunchi, abdomen şi spate. Forever Young este singura procedură antiaging ce tratatează şi previne în acelaşi timp pete de bătrâneţe (keratoza senilă), pete de soare (keratoza solară), pistrui (efelide), precum şi rozacee, acnee, venectazii sau hemangioame, care dispar după una, două şedinţe.

Toate tratamentele sunt disponibile în cadrul clinicii FAZZADA, clinica laser de reîntinerire, singurul centru de estetică medicală ce reuneşte toate laserele de top la nivel modial aflate în portofoliul See.Try.Buy. Company. Clinica înglobează tot ce este mai modern şi performant la ora actuală în categoria spa-ului medical, diferențiindu-se prin tratamentele Pret-a-traiter pentru pacienţi, poziţionarea ca şi centru de excelentă în proceduri laser unde se fac inclusiv traininguri pentru medici, dar şi Doctor + Pacient Duo: COME.TREAT.GO, ceea ce înseamnă că medicii au posibilitatea de a veni cu pacienţii lor şi a-i trata în cadrul clinicii FAZZADA. Pentru mai multe informaţii accesaţi http://fazzada.ro/.

VIBEZ

Positive Vibes Around the City

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement Advertisement

Newsletter

Recieve daily updates from the near-future.

By signing up, you agree to our Privacy Policy

Top