Meniu

Ce e nou?

Intră în comunitate

TEOSYAL RHA® 4 a câștigat premiul BEST DERMAL FILLER la Ediția a 5-a Anti-Ageing and Beauty Trophy 2017!

Shares
IMAGE: PXLSOLUTIONS MEDIA, INC
Read Carefully

Teosyal RHA (Acidul Hialuronic Rezilient) de la Teoxane, cel mai pur acid hialuronic şi singurul filler care respectă dinamica fetei, o inovaţie majoră în medicină estetică, a câştigat Trofeul Anti-Ageing and Beauty, primind titlul de „BEST DERMAL FILLER” al anului 2017!

„Resiliant Hyaluronic Acid® (Acid Hialuronic Rezilient), revoluţionează modul în care ne raportăm la corecţia esteticii faciale, câştigând la Paris premiul pentru cel mai bun filler al anului, în cadrul congresului AMEC Aestethic and Anti Aging Medicine.

Dezvoltat de Laboratoarele Teoxane, Teosyal TEOSYAL®RHA este un acid hialuronic asemănător cu cel natural, substanţa pe care o avem în mod natural în organism şi care are rol de captare a apei în epidermă.

Este cel mai scump filler pentru restaurarea volumelor faciale, cu cel mai înalt grad de puritate, care se integrează perfect la locul injectării fără să fie perceput nici vizual, nici tactil. Aşadar, rezultatul este foarte natural, fără ca cineva să-şi dea seama de intervenţie, şi poate fi folosit de la ştergerea ridurilor fine şi profunde, fiind perfect pentru zona obrajlor, pliurile nazolabiale şi ale ochilor, fruntea, zona periorală”, adăugă reprezentaţii See Try Buy Company.

Tratament eficient, aspect natural

Teosyal RHA este răspunsul la cea mai mare teamă a femeilor: aspectul nenatural, de plastic şi fata deformată de intervenţiile estetice. Avantajul acestor injecţii cu acid hialuronic resilient este creativitatea moleculei, care are memorie şi se modelează foarte uşor, cu alte cuvinte se întinde şi rezistă la presiune, iar apoi revine la forma iniţială. Acesta este de fapt marele avantaj al Acidului Hialuronic Rezilient – abilitatatea de a se adapta şi conforma la distorsiuni. Efectul obţinut la injectare este imediat, fără edemul fillerelor clasice, iar durabilitatea este mai mare.

Cu trecerea anilor scade producerea naturală de acid hialuronic, pielea se deshidratează şi îşi pierde din volum şi elasticitate, acestea ducând la apariţia ridurilor. Acidul hialuronic menţine cele mai importante caracteristici ale pielii: elasticitatea, supleţea şi tonicitatea, dar stimulează şi sistemul imunitar acţionând ca antioxidant, fiind o proteină care există în mod natural în corpul uman. Pur şi simplu RHA revoluţionează felul în care este inginerizat acidul hialuronic, pentru că respectă dinamica şi expresiile fetei, având un grad de puritate foarte ridicat.

Teosyal RHA4 are proprietăţi unice de întindere şi rezistenţa ridicate, făcând posibilă injectarea într-un plan mai superficial decât volumizatoarele tradiţionale. Aceasta ajuta la restaurarea volumului în zone dinamice extinse, precum pomeţi, obraji, contur facial şi combate tendinţa de lăsare a pielii pe măsura trecerii anilor.

Tratamentul cu acid hialuronic se poate realiza la Clinica Fazzada, ce înglobează tot ce este mai modern şi performant la ora actuală în categoria de spa medical, diferentiandu-se prin tratamentele Pret-a-traiter pentru pacienţi, potrivite pentru fiecare problemă de estetică medicală.

Despre SEE.TRY.BUY Company

SEE.TRY.BUY Company este singura firmă din dimeniul medicinii estetice din România poziţionată că med-spa provider. Din portofoliul său de produse fac parte şi SCITON – cea mai nouă tehnologie laser în materie de epilare, rejuvenare facială, ENDYMED – aparatul care aduce rezultate deosebite în trădarea unor leziuni multiple ale tenului, ridurilor, cicatricilor, semnelor acneice, îmbunătăţeşte textura pielii şi porii dilataţi, şi peeling şi laserul CYNOSURE pentru epilare definitivă, LIPOCRYO – aparatul ce reuşeşte să înlocuiască „liposucţia” cu criolipoliza – tehnica de îngheţare ce actioaneaza asupra adipocitelor şi remodelează corpul în totală siguranţă. Printre alte consumabile şi aparate distribuite de See.Try.Buy Company se numără: gamă de acid hialuronic Teosyal, Dermapen, implanturi mamare Sebbin etc. Pentru mai multe informaţii accesaţi www.seetrybuy.ro.

VIBEZ

Positive Vibes Around the City

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement Advertisement

Newsletter

Recieve daily updates from the near-future.

By signing up, you agree to our Privacy Policy

Top