Meniu

Ce e nou?

Intră în comunitate

4 pași pentru a scăpa de gândurile negative

Shares
Read Carefully

„Vezi partea pozitivă, potențialul și fă un efort”, spune Dalai Lama. Gândurile negative te lasă fără energie și te împiedică să fii prezent. Cu cât ,,oferi” mai mult gândurilor tale negative, cu atât devin mai puternice. Acestea sunt asemenea unui bulgăr de zăpadă mic, care se rostogolește repede și crește tot mai tare.

Se spune că suntem ceea ce gândim, iar gândurile noastre, au puterea energetică de a trage către noi, o situație favorabilă sau negativă, în funcție de tipul gândului: dacă acesta este  pozitiv, atunci atragem către noi conjuncturi pozitive, iar dacă este negativ, atragem în viața noastră situații negative.

Cum faci să scapi de aceste limitări ale minții și să trăiești viața pe care ți-o dorești fără gânduri negative și fără frici?

Află de la Alex Marinca, coach transformațional nonconformist, care sunt cei 4 pași pentru a scăpa de gândurile negative și limitările acestora.

1. Conștientizarea

Primul pas pentru îndepărtarea gândurilor negative este conștientizarea. Tot ce poți face pentru început este să înțelegi  și să conștientizezi  că, deși vocea din mintea ta îți spune lucruri negative, nu înseamnă că are dreptate și că este adevărat. Mintea funcționează ca o santinelă, ea dorește să ne alarmeze cu privire la potențiale riscuri, dar aceasta se bazează pe fricile noastre cele mai adânci astfel că, de cele mai multe ori, vedem riscuri și limite care nu există.

Tu poți decide ce este adevărat și ce nu. Repetă-ți că acestea sunt doar gânduri și că nimic nu te poate opri din a ajunge la scopul propus.

Acceptă situația de fapt și încearcă să te remontezi, proiectând în mintea ta situații pozitive. Repetă acest exercițiu, ori de câte ori un gând negativ se instalează în mintea ta, deoarece prin repetiție formezi deprinderi care se fixează și devin permanente, în timp.

2. Schimbă tonul gândurilor de la negativ la pozitiv.

Schimbarea perspectivei în care vezi lucrurile este cheia tonului gândurilor tale. Spre exemplu, dacă în loc să te gândești ,,Nu pot face schimbarea pe care mi-o doresc pentru că implică prea multe probleme de adaptare la noua viață” spune-ți în felul următor „Vreau să fac această schimbare și mă voi confrunta cu probleme, dar voi găsi soluții cu care voi fi fericit”.

3. Fă o alegere

Nu lăsa mintea să te conducă. Nu lăsa gândurile negative să decidă pentru tine. Ai curaj și asumă-ți responsabilitatea pentru ceea ce dorești să faci. Fii foarte ferm cu mintea ta. Preia conducerea și decide tu. Când mintea începe să-ți dea acele gânduri negative, observ-o, întoarce-te către ea cu iubire și compasiune și spune-i:” Îți mulțumesc pentru gândurile acestea, dar nu le voi băga în seamă acum”. Gândurile au o forță foarte mare. Ele nu te vor afecata doar pe tine, ci și pe cei din jurul tău. Ai astfel responsabilitatea de a-ți alege gândurile cu atenție – pentru viața ta, fericirea ta și a celorlalți.

4. Pleacă într-o călătorie

Timpul petrecut cu tine te poate ajuta să îți dai seama de unde provin aceste gânduri și doar așa îți poți învinge fricile și limitările personale. Meditația și ajutorul unui coach profesionist te pot ajuta să afli cine ești tu cu adevărat.

Golește-ți mintea, acceptă-te sub toate aspectele și fii blând cu tine. Nu te judeca și acceptă  că viața are atât aspecte pozitive cât și  negative.

Vino sa trăiești experiența vieții tale într-o combinație unică de învățături, coaching transformațional, aventuri deosebite, locații inedite, business networking și dezvoltare personală.

Călătoria din România – “Restart Life Journey – Descoperă cine ești tu cu adevarat” are loc în perioada 26 august – 1 septembrie 2018 și presupune o călătorie de șapte zile, în cadrul unui seminar transformațional,  în locuri mirifice din Munții Carpați, locuri necunoscute turiștilor dar pline de o energie specială, atît de necesară schimbării.

Dacă dorești să îți cunoști adevăratul potențial, dacă dorești să îți trăiești viața la intensitate maximă și dacă mai ales, dorești un nou început în viața ta, acceptă această aventură  care îți va restata viața.

Va fi o experiență unică, în care te vei afla față în față, cu cele mai ascunse și neștiute adevăruri despre tine, care odată descoperite, te vor elibera și îți vor permite sa  te descoperi și să te cunoști în cele mai profunde aspecte ale ființei tale.

Poți afla toate detaliile intrând pe www.restartlife.ro.

Nu uita! Grupul  va fi format doar din 15 persoane, deci  locurile sunt limitate!

Ai acum oportunitatea de a te alătura, doar pe baza unei invitații, unui grup select de lideri vizionari, gata să își depășească limitele într-o aventură transformațională unică.

VIBEZ

Positive Vibes Around the City

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement Advertisement

Newsletter

Recieve daily updates from the near-future.

By signing up, you agree to our Privacy Policy

Top