Meniu

Ce e nou?

Intră în comunitate

DALB 2020: materiale prețioase, siluete feminine și romantism

Shares
Dalb-by-Mihaela-Dulgheru
Read Carefully

DALB, brand-ul românesc premium ready-to-wear, propune un sezon romantic, pigmentat cu apariții feminine, de o eleganță clasică reinventată. Folosind materiale de cea mai bună calitate, DALB conturează povestea femeii moderne, ce iubește să integreze în garderoba sa piese ce-i subliniază farmecul și rafinamentul.

Mihaela Dulgheru, designer-ul și fondatorul DALB, mizează pe pasteluri și imprimeuri florale pentru ținutele de zi. Pentru evening wear, schimbă registrul către materiale în culori prețioase, de la albastru regal, la mov prună, completate cu accentele aurii ale paietelor reversibile.

Printre siluetele propuse se remarcă rochiile midi, A-line, un statement al stilului clasic, ce primesc amprenta DALB: gulere tip capă sau volane subtile. Pantalonii culotte, cu croi asimetric, completează garderoba de primăvară, iar cămășile albe din bumbac sunt reinventate cu detalii feminine rafinate. Rochia din mătase naturală, cu print floral, este must have-ul colecției, în timp de rochia mini din paiete, cu mâneci deschise, este alegerea ideală pentru o petrecere sofisticată.

Creațiile DALB pot fi achiziționate din magazinul DALB Concept Store, din The Grand Avenue JW Marriott, sau pot fi comandate online, pe www.dalb-concept.com.

Advertisement Advertisement

Newsletter

Recieve daily updates from the near-future.

By signing up, you agree to our Privacy Policy

Top