Meniu

Ce e nou?

Intră în comunitate

Top 3 tratamente pe care trebuie să le încerci la început de vară

Shares
Read Carefully

Iată că cel mai așteptat anotimp al anului și-a intrat oficial în drepturi. Un nou sezon plin de concedii și vacanțe ne așteaptă în următoarele 3 luni. Însă, înainte de toate, este esențial să să ne pregătim corpul pentru a avea un concediu perfect și pentru a profita pe deplin de toate frumusețile verii.
Luna aceasta, Country Spa Health & Beauty Retreat a introdus o nouă serie de tratamente marca Elemis pentru ca experiența spa a fiecărui client să fie completă. Iată care sunt terapiile pe care trebuie neapărat să le încerci înainte de a pleca în vacanță.

1. Un tratament Detox

Detoxifierea este cel mai important proces pentru a obține o siluetă frumoasă și sănătoasă. Dacă îți dorești ca pielea ta să fie din nou intens hidratată și mătăsoasă la atingere fără prea mult efort, Country Spa Health & Beauty Retreat recomandă tratamentul Elemis Thousand Flow Detox Wrap care îți va regenera celulele pielii obosite și va elimina toate toxinele în doar 60 de minute.
Acest tratament de detoxifiere ajută la creșterea nivelului de energie, la regenerarea pielii obosite prin îndepărtarea toxinelor și la stimularea arderii depozitelor de grăsime. Terapia începe cu un masaj cu un ulei obținut din semințe de ceai verde, ale cărui proprietăți includ nutrienți bogați în omega 3 și proteine. Apoi, corpul este înfășurat într-o baie de flori, care hrănește pielea, în timp ce va elimina toxinele nedorite și radicalii liberi. După un așa răsfăț, te vei simți atât revigorată, cât și extrem de relaxată.

2. Un tratament facial de curățare

Tenul are nevoie de o curățare constantă pentru a-și păstra vitalitatea și luminozitatea. Dynamic Resurfacing Precision Peel este tratamentul ideal pentru a reduce semnele de îmbătrânire, dar și pentru a elimina în profunzime toate impuritățile pielii. De asemenea, în timpul verii, pielea are tendința să se hiperpigmenteze din cauza expunerii prelungite la soare. Acest tratament previne și totodată ameliorează o astfel de problemă inestetică.
Tenul va arăta mai tânăr și mai sănătos în doar 60 de minute.

3. Un tratament facial de hidratare

Indiferent de anotimp, tenul este îmbătrânit de factorii externi care devin mult prea agresivi odată cu timpul. În acest caz, o hidratarea intensă și o aplicare a nutrienților de care pielea ta are nevoie sunt esențiale. Înainte de a pleca în vacanță, dar și la întoarcere, apelează la un tratament profesional care să reechilibreze tenul. Tratamenul Pro Collagen Age Defy conține unele dintre cele mai bogate alge marine în nutrienți care ajută în mod semnificativ la hidratarea pielii, încurajând în același timp producția de celule esențiale pentru o reînoire optimă a suprafeței. Aplicarea progresivă a acestui tratament facial poate produce un efect de lifting în timp. ducând la un timp de reîncărcare și tinerețe. Conținutul bogat de nutreinți al acestui tratament facial reduce în mod activ aspectul liniilor fine și ridurilor, în timp iluminează tenul obosit.
Ai grijă în mod constant de pielea ta, iar aceasta va radia mult timp de acum încolo. Country Spa este acest loc sub soare, înconjurat de natură, scăldat de razele lunii și luminat de stelele nopții. Este locul unde poți să-ti dorești mai mult și dorința iți este înțeleasă și îndeplinită. Fie că dorești să-ți dedici timp pentru a te îngriji și relaxa, fie că dorești să petreci clipe frumoase alături de persoane dragi sau să organizezi o petrecere atipică, la SPA, Country Spa se dovedește alegerea ideală. Începând cu decorul rafinat care încântă privirea, aromoterapia care stimulează simțul olfactiv, până la atingerea relaxantă a terapeuților și produsele ayurvedice adaptate specificului personal și terminând cu infuziile menite să liniștească și să revigoreze, după o incursiune în centrul SPA te vei simți răsfățat și echilibrat.

VIBEZ

Positive Vibes Around the City

Advertisement Advertisement

Newsletter

Recieve daily updates from the near-future.

By signing up, you agree to our Privacy Policy

Top