Meniu

Ce e nou?

Intră în comunitate

GEALAN deschide primul showroom din București, în urma unei investiții de 150.000 euro

Shares
Showroom Gealan Bucuresti
Read Carefully

GEALAN, unul dintre cei mai importanți producători de profile din PVC din Europa, anunță deschiderea unui showroom în București. Dedicată profesioniștilor și specialiștilor, locația va găzdui nu numai cele mai noi produse GEALAN, dar și evenimentele din cadrul Academiei GEALAN.

Într-o clădire nou renovată și perfect adaptată necesităților curente, showroom-ul GEALAN se desfășoară pe o suprafață de peste 300 mp, în B-dul Iuliu Maniu, nr. 612-614. Producătorii de tâmplărie și arhitecții vor putea vedea toate produsele companiei, de la ferestre, uși de intrare și uși culisante, la sisteme de ventilație. Toate sistemele inovatoare GEALAN, precum Kubus, Smoovio, suprafețele unice Acrylcolor sau Realwood, dar și sistemul de ventilație Caire si cel antiefracție Sense vor putea fi testate în noua locație.

Construit ca un sistem de referință pentru industrie, dar și clienți, noul showroom vine în completarea eforturilor de comunicare și educare ale GEALAN. Alături de sfaturile specialiștilor din locație, seminariile și instrumentele digitale, spațiul din Iuliu Maniu va fi mereu la îndemâna specialiștilor.


Noul showroom va fi de asemenea gazda seminariilor din cadrul GEALAN Academy, un program special și amplu de dezvoltare profesională, ce prezintă o nouă imagine despre soluțiile și inovațiile GEALAN. Programul a debutat în 2019 cu doua seminarii tehnice la București și Cluj în care s-a
discutat tema montajului tâmplăriei din PVC. Cu peste 150 de participanți, reprezentând 50 de parteneri GEALAN, acestea au contribuit semnificativ la creșterea calității lucrărilor din piață.

Despre GEALAN ROMÂNIA
GEALAN România, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața de profile din PVC, subsidiară a firmei Gealan fenster Systeme din Oberkotzau Germania, este compania care produce, de peste 20 de ani, profile din PVC pentru uşi şi ferestre, folosind tehnologii germane conform celor mai stricte
directive de calitate. În prezent, compania are peste 130 de angajați și colaborează cu mai mult de 200 de firme partenere din întreaga țară, iar pană la finalul anului va înregistra o cifra de afaceri de aproximativ 25 milioane EUR.
Din 2014, GEALAN face parte din grupul VEKA, liderul pe plan global în domeniul pieței de sisteme de ferestre din PVC, cu o cifră de afaceri de peste 1 miliard EUR.

Advertisement Advertisement

Newsletter

Recieve daily updates from the near-future.

By signing up, you agree to our Privacy Policy

Top