Meniu

Ce e nou?

Intră în comunitate

5 aspecte de care parintii ar trebui sa tina cont in alegerea bancii de recoltare celule stem

Shares
Read Carefully

A deveni parinte implica un cumul de emotii, trairi, dar si de responsabiltati. Inca de la inceputul sarcinii, viitorii parinti trebuie sa ia decizii importante, precum alegerea spitalului si a medicului care va asista la nastere, dar si sa se gandeasca la hotararea de a recolta si stoca celulele stem la nastere. Toate aceste aspecte trebuie analizate cu atentie, astfel incat decizia sa fie luata in urma unei informari adecvate.

Astazi, specialistii Stem Cells Bank, banca de celule stem din cadrul Sistemului Medical MedLife, iti prezinta cinci lucruri de care parintii ar trebui sa tina cont in momentul alegerii bancii de celule stem pentru viitorul copilului lor.

  1. Tehnologia folosita

De-a lungul anilor au fost dezvoltate diferite tehnici de prelucrare a sangelui din cordonul ombilical. Viitorii parinti trebuie sa stie ca nu toate tehnicile sunt la fel. Intregul proces de depozitare a celulelor stem necesita cea mai moderna tehnologie medicala. Stem Cells Bank este singura banca de celule din Romania care foloseste cea mai avansata tehnologie disponibila la ora actuala in lume – Biosafe Sepax 2.

„Cu Sepax 2 prelucrarea si izolarea probei celulelor stem este complet automatizata. Utilizand sistemul Sepax pentru separarea celulara a sangelui, orice risc de contaminare in laborator este practic eliminat. Sistemul Sepax 2® reprezinta standardul industriei si intrece orice alta tehnica de procesare a sangelui din cordonul ombilical, avand mai multe referinte in publicatii stiintifice decat orice alta tehnologie comparabila”, afirma conf. dr. Filimon Nicoleta, biolog Stem Cells Bank.

Stem Cells Bank si-a luat inca din prima zi angajamentul de a oferi grefe de cea mai inalta calitate si cele mai mari sanse pentru un transplant reusit, optand pentru metoda de procesare automata prin sistemul elvetian Sepax.

  1. Experienta oferita

Adesea, primul lucru pe care oamenii il analizeaza atunci cand trebuie sa apeleze la o companie de servicii medicale este experienta oferita. Colaborarea cu banci de celule stem care sunt in industrie de zeci de ani si care au un rating de fiabilitate stabilit ofera familiilor siguranta ca celulele stem vor fi tratate in mod corespunzator, iar riscul de deteriorare a acestora este minim. De asemenea, faptul ca un numar semnificativ de beneficiari au ales deja serviciile unei anumite banci reprezinta un indicator important.

Stem Cells Bank are o experienta de 12 ani pe piata din Romania, timp in care peste 11.000 de familii au ales sa stocheze celulele stem in aceasta banca.

  1. Sistemul medical din spatele bancii de recoltare si stocare

Increderea intr-o banca de celule stem va creste exponential daca aceasta face parte dintr-un sistem medical de prestigiu. De asemenea, o echipa de management solida si profesionista este cheia pentru a face o companie sa functioneze fara probleme, adaugand un plus de experienta.

Stem Cells Bank face parte din Sistemul Medical MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania. Cu peste 45.000 de copii veniti pe lume in maternitatile sale, MedLife este sistemul medical privat cu cea mai mare experienta in nasteri.

  1. Gradul de informare venit din partea bancii

Recoltarea si stocarea celulelor stem reprezinta o investitie pe viata, avand in vedere ca acestea pot fi o sursa de sanatate atunci cand copilul tau are nevoie de ea. De aceea, fiecare banca de celule stem are datoria de a oferi toate informatiile necesare pentru o informare corecta a viitorilor parinti. Prezenta unei echipe transparente si deschise catre discutii detaliate cu parintii reprezinta un alt factor decisiv in alegerea bancii.

Stim cat de important este sa iei cea mai buna decizie pentru sanatatea si viitorul copilului tau, de aceea ne asiguram ca primesti toate informatiile de care ai nevoie. Specialistii Stem Cells Bank iti stau la dispozitie cu toate informatiile referitoare la stocarea celulelor stem si te pot ajuta sa iei o decizie complet informata.

  1. Costurile implicate

Desi e dificil sa pui pret pe linistea de a-ti sti copilul protejat in caz de nevoie, costul recoltarii si stocarii de celulele stem la nastere este o preocupare pentru proaspetii parinti, mai ales ca vine intr-un moment in care acestia se confrunta si cu alte noi cheltuieli.

Stem Cells Bank vine intotdeauna in ajutorul parintilor cu oferte de plata avantajoase, astfel incat siguranta copilului sa nu fie impiedicata de rationamentul financiar.

In perioada 8-11 septembrie, Stem Cells Bank te asteapta la cel mai mare targ online dedicat viitorilor parinti, cu reduceri si oferte personalizate la pachetele de recoltare a celulelor stem. Doar in aceasta perioada beneficiezi de o reducere de 600 de euro, cea mai mare de pana acum, la toate pachetele de recoltare si stocare celule stem, accesand https://stemcellsbank.ro/targ-septembrie. Mai mult decat atat, completand formularul, fiecare participant este inscris automat la concursul lunii, unde se poate castiga un pachet complet de recoltare si stocare celule stem.

​De asemenea, fara nici un cost suplimentar din partea parintilor, Stem Cells Bank ofera compartimentare dubla, adica vei putea folosi aceeasi mostra stocata de celule stem pentru a realiza 2 transplanturi, daca va fi nevoie, pe viitor.

Stem Cells Bank a fost fondata pentru a sustine si intari conceptul de siguranta intr-un moment crucial din viata unui cuplu: nasterea unui copil. Noile tehnici biotehnologice ofera sansa tuturor parintilor de a proteja sanatatea copilului lor prin depozitarea sangelui ombilicoplacentar, una din cele mai importante surse de celule stem.

VIBEZ

Positive Vibes Around the City

Advertisement Advertisement

Newsletter

Recieve daily updates from the near-future.

By signing up, you agree to our Privacy Policy

Top