Meniu

Ce e nou?

Intră în comunitate

Cel mai pur acid hialuronic mai aproape de tine!

Shares
Read Carefully

Ultima noutate absolută a anului din industria esteticii medicale este fără doar şi poate gelul cu acid hialuronic, TEOSYAL®RHA,  care respectă mişcările naturale ale feţei.

Resiliant Hyaluronic Acid® (Acid Hialuronic Rezilient), revoluţionează modul în care ne raportăm la corecţia esteticii faciale, câştigând anul trecut la Paris premiul pentru cel mai bun filler al anului, în cadrul congresului AMEC Aestethic and Anti Aging Medicine. Dezvoltat de Laboratoarele Teoxane, Teosyal TEOSYAL®RHA este un acid hialuronic asemănător cu cel natural, substanţa pe care o avem în mod natural în organism şi care are rol de captare a apei în epidermă. Este cel mai scump filler pentru restaurarea volumelor faciale, cu cel mai înalt grad de puritate, care se integrează perfect la locul injectării fără să fie perceput nici vizual, nici tactil. Aşadar rezultatul este foarte natural, fără ca cineva să-şi dea seama de intervenţie şi poate fi folosit de la ştergerea ridurilor fine şi profunde, remodelarea fetei, în special prin restaurarea volumlui pomeţilor, redefinirea buzelor, conturarea nasului, până la rehidratarea pielii în profunzime.

Este cu adevărat un filler dinamic, o inovaţie majoră în ultimii 20 ani, care se injectează cu aparatură profesională, Teosyal Pen, singurul instrument din lume pentru injectarea acidului hialuronic. Prin Teosyal Pen arta injectărilor trece la următorul nivel de expertiză, deoarece acest instrument electronic asigură un confort sporit, acces mai facil în zonele delicate şi o recuperare mult mai rapidă decât în cazul injectărilor manuale.

Rezultate de durată într-un timp scurt

„Mai puţină durere, mai puţine efecte secundare şi mai puţin produs folosit, acestea sunt principalele caracteristici ale inovatorului Teosyal Pen. Prin acest instrument arta injectărilor trece la următorul nivel de expertiză, deoarece se asigură un confort sporit (durerea scade cu până la 50%), acces mai facil în zonele delicate şi o recuperare mult mai rapidă decât în cazul injectărilor manuale. După tratament poţi să-ţi reiei imediat activităţile curente şi chiar să te întorci la serviciu”, explică dr. Andreea Iftimie, manager medical al Clinicii FAZZADA.

Gama TEOSYAL®RHA este compusă din patru tipuri distincte de vâscozitate, pentru indicaţii de injectare diferite, care pot restaura complet volumetria feței prin trecerea de la simplele tratamente ale ridurilor la tratamente complexe, dedicate întregii fețe.

Cu alte cuvinte, pacientul poate beneficia de un efect de întinerire imediată printr-o ridicare a pomeţilor, o conturare a nasului sau ştergerea ridurilor de expresie. Tehnicile noi de redefinire a buzelor, desenarea arcului lui Cupid au de asemenea rezultate uimitoare şi pun în evidenţă, într-un mod natural, acele trăsături pe care fiecare pacient le are mai frumoase.

Cearcănele se pot estompa cu ajutorul acidului hialuronic special conceput pentru zona ochilor. Tratamentul Redensity Eyes presupune injectarea printr-o tehnică aparte a unui complex dermorestructurant compus din aminoacizi, vitamine, minerale, antioxidanţi sprijină redensificarea pielii delicate şi subţiate din zona ochilor. Dacă înainte substanţele folosite pentru corectarea acestor cearcăne expuneau pacienţii la risc de edem, iar rezultatele erau impredictibile, Redensity Eyes este lipsit de aceste contraindicaţii, neafectând în niciun fel ţesutul ocular. Efectul maxim al tratamentului apare la 2-3 zile şi durează până la 1-2 ani.

Pentru hidratarea şi redensificarea pielii se recomandată Redensity Skin ce acţionează eficient asupra ridurilor superficiale şi profunde chiar de la prima folosire, fiind un produs unic aflat la graniţa dintre fillere şi mezoterapie, care conţine un acid hialuronic special alături de un complex dermorestructurant compus din vitamine, minerale şi antioxidanţi, care recrează calităţile unui ten tânăr şi anume redensifica pielea şi îi redă capacitatea de strălucire.

RHA este cu adevărat o invenţie a secolului, până la urmă cea mai naturală moleculă de acid hialuronic, cu un grad de puritate foarte ridicat. Avantajul ei este că are memorie şi se modelează foarte uşor, adică se întinde şi rezistă la presiune, iar apoi revine la forma iniţială. Vă spun că efectul obţinut la injectare este imediat, fără edemul fillerelor clasice, iar durabilitatea este cea mai mare.

Produsele Teosyal pot fi comandate de pe site-ul distribuitorul în România, See.Try.Buy Company. Tratamentele sunt disponibile în cadrul clinicii FAZZADA, clinica laser de reîntinerire care înglobează tot ce este mai modern şi performant la ora actuală în categoria spa-ului medical, diferențiindu-se prin şedinţele Pret-a-traiter pentru pacienţi şi poziţionarea ca centru de excelență în proceduri laser. De asemenea, aici  se fac inclusiv traininguri pentru medici, dar şi Doctor + Pacient Duo: COME.TREAT.GO, ceea ce înseamnă că medicii au posibilitatea de a veni cu pacienţii lor şi a-i trata în cadrul clinicii FAZZADA.

VIBEZ

Positive Vibes Around the City

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement Advertisement

Newsletter

Recieve daily updates from the near-future.

By signing up, you agree to our Privacy Policy

Top