Meniu

Ce e nou?

Intră în comunitate

Garmin prezintă Rally – pedalele cu senzori de putere

Shares
garmin Rally
Read Carefully

Garmin anunță lansarea seriei de contoare de putere Rally™. Acestea măsoară puterea totală, cadența echilibrul stânga/dreapta și alte metrici dinamice, pentru curse pe asfalt sau munte.
“Știm că cicliștii se antrenează pentru a-și îmbunătăți performanțele în fiecare zi, astfel că am creat un power meter pe care se pot baza pentru a-și atinge obiectivele. Pedalele Rally au trecut prin teste riguroase
pentru a ne asigura că oferă un design superior, dar și informații pe care cicliștii le pot folosi și analiza pentru a-și duce performanțele la următorul nivel.”, spune spune Alexandru Moise, Sales & Marketing Manager Garmin România, Bulgaria, Ungaria și Moldova.

Rally este disponibil în versiunea cu unul și doi senzori:
– Rally RS100 și Rally RS200, creat pentru curse pe asfalt, compatibile cu SHIMANO SPD-SL
– Rally XC100 și Rally XC200, pentru curse off-road, compatibile cu SHIMANO SPD
– Rally RK100 și Rally RK200, pentru curse pe asfalt, compatibile cu LOOK KEO

Modelele cu un singur senzor, Rally RK100, Rally RS100 și Rally XC100, folosesc forțele detectate de pedala stângă pentru a măsura cadența și puterea și pot fi upgradate cu ușurință la sistemul cu doi senzori.

Pedalele Rally, ce se instalează cu ușurință și pot fi rapid schimbate pe altă bicicletă, au până la 120 de ore de durată de viață a bateriei. Pedalele vor fi disponibile în România din 24 martie. Prețurile pentru modelele cu doi senzori vor fi cuprinse între 5.301 lei și 5.783 lei, în timp ce pedalele cu un senzor vor avea prețuri între 3.133 lei și 3.374 lei. Kit-urile de upgrade vor avea prețuri între 2.651 lei și 2.892 lei.

Rally va putea fi achiziționat de pe shop-ul online Garmin – www.garmin.com/ro-RO – și de la partenerii autorizați.

Advertisement Advertisement

Newsletter

Recieve daily updates from the near-future.

By signing up, you agree to our Privacy Policy

Top