Meniu

Ce e nou?

Intră în comunitate

Îngrijirea pielii in sezonul rece

Shares
Image: PxlSolutions Media, inc
Read Carefully

În sezonul rece, hidratarea pielii este la fel de importantă ca hainele groase, fularul sau mănuşile. Pentru curățarea și îngrijirea potrivită a pielii, natura este cea care ne vine în ajutor, ca de fiecare dată, atunci când avem mai mare nevoie.

Le Petit Olivier® te invită să închizi ochii și să îți imaginezi o călătorie în superba regiune Salon de Provence. Să fie vorba de un lan de lavandă, de o grădină cu trandafiri sau o livadă de lămâi? Descoperă mireasma fructelor și florilor din regiunea Grasse, capitala parfumului, în cremele de duș și săpunurile solide Le Petit Olivier®. Spuma mătăsoasă și mirosul deosebit din cremele de duș vor fi un răsfăț pentru piele și te vor face să simți prospețimea fructelor și delicatețea florilor în intimitatea propriei locuințe.

Iată mai jos câteva sfaturi de care ar trebui să ții cont în ritualul tău de îngrijire a pielii pentru a trece de sezonul rece cu o piele hidratată și o stare de bine!

Ai grijă de mâinile tale cu blândețe

Iarna, când frigul ne tratează cu asprime, mâinile au nevoie de o curățare blândă și de hidratare. Dă-ți voie să visezi și să te încarci cu energie, folosind săpunurile solide extra delicate din gama Le Petit Olivier® cu bază de origine vegetală și glicerină.

Fabricate în Franța și îmbogățite cu ulei de măsline, aceste săpunuri solide au o formulă de îngrijire potrivită pentru toate tipurile de piele. Păstrează pe piele parfumul discret al extractelor naturale de lămâie, trandafir sau lavandă din regiunea Grasse!

Învăluie-ți corpul în spumă cremoasă

Un răsfăț pentru simțuri, cremele de duș Le Petit Olivier® au o textură voluptoasă și spumă catifelată. Varietatea de fructe și flori din cremele de duș este o explozie de bucurie. Extractele naturale de zmeură, iasomie, coacăze negre sau lămâie te vor binedispune în timp ce pielea ta se va bucura de cele mai fine atingeri și de un miros proaspăt.

Alege cel mai bun ingredient natural pentru tenul sensibil

Mai mult decât un secret al longevității, uleiul de măsline este, de asemenea, un secret uimitor pentru înfrumusețare datorită proprietăților hidratante și nutritive. Gama de îngrijire cu ulei de masline oferită de Le Petit Olivier® dezvăluie beneficiile uleiului de măsline din componența produselor cosmetice: acest aur verde este benefic pentru piele grație calităților sale de hidratare, proiecție și hrănire a pielii.

Despre Le Petit Olivier®

Le Petit Olivier® este un brand franțuzesc de produse cosmetice și de îngrijire pornit din inspirația față de natură și dorința de a proteja sensibilitatea corpului femeii. Valorile Le Petit Olivier® includ respectul pentru frumusețe și natură, redat prin selecția atentă a ingredientelor.

Respectul pentru femei se regăsește în toate acțiunile brandului, de la folosirea extractelor naturale până la susținerea Asociației One Voice care luptă pentru drepturile animalelor. Le Petit Olivier® nu creează simple cosmetice, ci oferă produse care îți dau o stare de bine și au grijă de pielea ta!

 

VIBEZ

Positive Vibes Around the City

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement Advertisement

Newsletter

Recieve daily updates from the near-future.

By signing up, you agree to our Privacy Policy

Top