Meniu

Ce e nou?

Intră în comunitate

Tenul perfect – mit sau realitate?

Shares
Read Carefully

Între mit și realitate, perfecțiunea tenului a fost de multe ori privită cu suspiciune, ca un ideal imposibil de atins. Însă, frumusețea tenului perfect nu ține neapărat de vreo moștenire genetică specială, ci mai mult de alegerile pe care le facem atunci când vine vorba de îngrijirea tenului.

Rutina zilnică de îngrijire, produsele folosite și tehnicile de aplicare, toate au un impact major asupra a ceea ce numim perfecțiunea tenului. Odată cu schimbarea sezonului, Life Care® îți face cunoscute beneficiile utilizării veninului de albine în rutina de îngrijire zilnică, astfel încât tenul perfect să devină o realitate.

Iată 5 sfaturi pentru a obține un ten perfect:

 Curățarea tenului

Curățarea tenului este, cu siguranță, cel mai important pas către obținerea tenului perfect. Aceasta se realizează de 2 ori pe zi, atât dimineața cât și seara. Curățarea tenului de impurități este esențială pentru o piele perfectă. Impuritățile, poluarea, resturile de machiaj sau celulele moarte de la suprafața pielii trebuie curățate corect, reducând astfel riscul apariției de coșuri, puncte negre sau piele ternă și lipsită de strălucire.

Curățarea tenului este, totodată, primul pas spre pregătirea pielii pentru hidratare și machiaj, cât și pentru aplicarea altor tratamente cosmetice, serumuri și măști de față.

 Aplicarea cremei hidratante

Atât seara cât și dimineața, aplicarea cremei hidratante este un „must”. Ai grijă să nu sari peste acest pas indiferent de cât de grăbită ești și să alegi cremele speciale pentru zi și noapte. Cremele ce acționează pe perioadă nopții tind să fie un pic mai grase, lăsând un film gros pe piele, iar cele pentru zi sunt special concepute pentru a menține machiajul și a uniformiza nuanța tenului.

 Masca de față

O dată pe săptămână, aplică o mască hidratantă, care să îi ofere pielii tale toate elementele nutritive de care are nevoie. Măștile de față te ajută să obții un ten perfect, reducând ridurile fine, unfiormizând aspectul tenului și oferind strălucire.

Masca facială Biotissima® cu venin de albină, conține venin de albine natural ce crește elasticitatea pielii prin impulsionarea producției naturale de colagen. Ajută la refacerea celulelor, umple ridurile fine, luminează tenul, împrospătează și hidratează.

Veninul de albine ameliorează vizibil cicatricile țesuturilor, pielea și recapătă culoarea, crește permeabilitatea vaselor capilare. Colectarea veninului se face prin intermediul unor tehnologii noi, fără a vătăma albinele în niciun fel.

 Alegerea primer-ului

Soluția pentru obținerea unui ten perfect este aplicarea unei baze de machiaj sau primer, adică un produs cosmetic care asigură rezistența machiajului pentru o perioadă îndelungată de timp. Acesta se utilizează înainte de aplicarea fondului de ten, rolul primerului fiind de a ascunde imperfecțiunile tenului, de a ajuta restul produselor de machiaj să fie absorbite corect, cât și de a proteja pielea sensibilă.

Crema INSTANT PERFECTION Biotissima® este soluția ideală, mereu la îndemână, pentru a obține un ten perfect doar printr-o simplă aplicare. Prin consistența sa deosebit de catifelată, mată, produsul uniformizează, ascunde ridurile și conferă un aspect neted și plin de strălucire naturală tenului. În plus, uleiurile BIO de argan și luminița nopții hrănesc și hidratează pielea.

 Aplicarea machiajului

După utilizarea primer-ului, tenul tău pare deja perfect, porii sunt micșorați, fața strălucește iar pielea este pregătită pentru un machiaj de durată.

Optează pentru un fond de ten cu acoperire medie spre mare și aplică pentru fixare un strat de pudra translucidă. Alege un machiaj al ochilor în nuanțe deschise, care să ofere luminozitate și să estompeze cearcănele, deschizând privirea.

Nu sări niciun pas din rutina zilnică pentru a avea rezultate pe termen lung și bucură-te de un ten perfect, hidratat și luminos.

 Despre companie:

Life Care® este în prezent cea mai mare companie de Vânzări Directe din România, orientată pe vânzarea de produse BIO, naturale și vegane. În plus, numeroase publicații precum Forbes, Capital, Money Channel, Wall-Street și altele au detaliat activitatea Life Care®, recunoscând astfel eficiența sistemului.

Înființată în 2005, Life Care®, prima și cea mai importantă companie românească din domeniul vânzărilor directe, crede că o viață mai bună și mai fericită înseamnă prosperitate, sănătate și frumusețe. Portofoliul companiei include peste 300 de produse BIO, naturale sau vegane create după rețete originale Life Care® și produse în Germania, Italia, Franța sau SUA: cosmetice și produse de îngrijire personală, suplimente nutritive și cosmetice terapeutice, precum și produse destinate curățeniei și îngrijirii casei.

Acestea pot fi achiziționate atât de la partenerii Life Care®, cât și online, direct pe www.life-care.com. Astăzi, Life Care®  înseamnă peste 5 milioane de consumatori unici, mai mult de 20 milioane de produse vândute și peste 2 milioane de pachete livrate consumatorilor.

VIBEZ

Positive Vibes Around the City

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement Advertisement

Newsletter

Recieve daily updates from the near-future.

By signing up, you agree to our Privacy Policy

Top