Meniu

Ce e nou?

Intră în comunitate

Top 5 motive pentru a introduce Maca în dieta zilnică!

Shares
Image: PxlSolutions Media, inc
Read Carefully

Maca este o rădăcinoasă, asemănătoare cu ridichea, care a fost folosită de mii de ani de către locuitorii peruani din munţii Anzi, atât în scopuri dietetice, cât şi în scopuri medicale. Chiar şi războinicii se presupune că au consumat cantităţi mari de maca înainte de a intra în lupta pentru a-şi spori rezistenţă.

Pulberea făcută din rădăcină zdrobită de maca şi deshidratată conţine aproximativ 20 de aminoacizi, dintre care 7 aminoacizi esenţiali. Indiferent dacă eşti un atlet, trăieşti într-un climat extrem sau trebuie să faci faţă stresului vieţii moderne, Maca te poate ajuta în multe feluri, având beneficii multiple la nivelul corpului uman. Ecologic, hipoalergenic, vegan, Go Maca este un produs de înaltă calitate nutritivă. Nu conţine gluten, lactate, soia, drojdie, îndulcitori artificiali, proteină de origine animală, emulgatori, conservanţi sau coloranţi. Fiind fără emulgatori o porţie omogenă de Go Maca se obţine cel mai uşor dizolvând pudră în apă caldă. Produsul poate decanta, acest fapt neschimbându-i proprietăţile”, ne spune echipa Rawboost.

Iată de ce trebuie să consumi maca în fiecare zi, dacă ai o viaţă agitată:

Micul-dejun sănătos pentru sportivi!

Dacă sistemul tău digestiv are nevoie de o înviorare de dimineaţă, este posibil să preferi un mic-dejun care se consuma mai uşor decât cârnaţii şi ouăle. Băuturile ecologice energizante sunt o opţiune excelentă, deoarece acestea ne permit să aducem rapid organismului nutrienţii necesari. Go Maca este un produs ecologic energizant care se consuma dimineaţă sau înainte de antrenament, o combinaţie care te susutine zilnic şi preia din eforturile zilelor complicate, un adevărat combustibil natural pentru superomul modern.

Maca amplifica nivelul energetic şi vitalitatea, incaşii o consumau pentru a deveni neînfricaţi. De asemenea, Go Maca conţine o altă substanţa importantă, guarana, despre care indienii din jungla amazoniană credeau că are efecte supranaturale. Guaranina este o substanţă asemănătoare cafeinei, dar care nu produce efectele nocive ale acesteia. Guarana este un puternic stimulent fiind utilizată în special pentru sporirea performanţelor atletice şi pierderea în greutate. Datorită particularităţilor chimice, guarana are un grad de absorbţie mai lent în organism, astfel că efectul său revigorant este de lungă durată.

Booster antioxidant!

Rădăcina Maca acţionează ca un antioxidant natural şi creşte nivelurile de glutation şi SOD (superoxid dismutaza), care sunt considerate doi luptători majori în organism. Rezultatele studiilor recente demonstrează că rădăcină maca are capacitatea de a ajuta la prevenirea dezvoltării bolilor cronice umane caracterizate prin niveluri ridicate de colesterol, stări antioxidante ridicate şi toleranţă la glucoza scăzută.

 Energie, memorie şi dispoziţie!

Cei care folosesc în mod regulat praf de maca spun că acesta îi fac să se simtă mai energizati relativ repede după ce au început să-l folosească. Un atribut pozitiv al utilizării maca pentru o creştere a energiei în comparaţie cu utilizarea cofeinei este ca maca nu oferă doar senzaţia de enrgizare, ci susţine organismul în activităţile zilnice.

Studiile clinice au arătat că maca are efecte pozitive asupra energiei, rezistenţei şi stării de spirit. Beneficiile Maca includ, de asemenea, reglarea hipotalamusului, ajutând ca glanda pituitară să funcţioneze corect, ceea ce reprezintă un alt element-cheie în echilibrarea focului şi a energiei. O creştere a concentraţiei, a energiei şi a dispoziţiei permite oamenilor să se concentreze mai bine şi, prin urmare, să îmbunătăţească memoria şi capacitatea de a-şi îndeplini sarcinile.

Nivelurile de testosteron ale bărbatului şi fertilitatea!

Maca are propriile beneficii pentru sănătatea hormonală masculină. S-a demonstrat că poate contribui, de asemenea, la îmbunătăţirea sănătăţii prostatei umane. Maca numită şi viagra naturală, este o plantă ce are capacitatea de a echilibra şi stabiliza întregul sistem glandular-hormonal al corpului.

Într-un alt raport din 2010 care rezumă rezultatele a patru studii clinice efectuate de către Medicină complementară şi alternativa, maca a fost capabilă să arate beneficii legate de îmbunătăţirea disfuncţiei sexuale şi a libidoului sexual atât la bărbaţii, cât şi la femeile adulte.

 Scade nivelul de anxietate şi depresie

Un studiu publicat de Menopause în 2008 a arătat că pudră de Maca este, de asemenea, eficienta în stimularea emoţiilor pozitive la femeile aflate în faza menopauzei, reducând în acelaşi timp nivelul depresiei şi anxietăţii.

O băutură „tare”, o combinaţie care ne susţine zilnic şi preia din eforturile noastre complicate, Go Maca este o „licoare” cu gust de ciocolată alcătuită dintr-o serie de ingrediente sănătoase, fortifiante naturale, recomandată a se consuma dimineaţă pentru stare de bine prelungită întreaga zi.

Go Maca este un produs dezvoltat şi produs, pe baza unei reţete proprii, de firma Rawboost Smart Food SRL, marca înregistrată. O porţie de băutură energizantă se poate obţine amestecând 2 cupe de Go Maca cu 150ml apă. O porţie de Go Maca conţine 5g de maca şi 1g de guarana. Pentru sportivi se recomandă consumul Go Maca cu jumătate de oră înainte de antrenament sau poate fi consumată la începutul zilei de către persoanele care-şi doresc un plus de vitalitate şi energie, dar şi un organism sănătos. Go Maca se poate comanda de pe www.rawboost.ro în două variante 200 g (40 lei) și 400 g (70 lei).

 

VIBEZ

Positive Vibes Around the City

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement Advertisement

Newsletter

Recieve daily updates from the near-future.

By signing up, you agree to our Privacy Policy

Top