Meniu

Ce e nou?

Intră în comunitate

3 beneficii necunoscute ale fructelor goji!

Shares
Read Carefully

Ultima lună de vară aduce pe lângă regretul trecerii atât de repede a sezonului cald, nevoia de a da un refresh întregului organism, supraîncărcat, poate, după atâtea nopți albe. Astfel, un prim pas important îl reprezintă alimentația. Toată lumea a gustat cel puțin o dată fructele goji, dar câte persoane știu cu adevărat beneficiile acestor mici delicatese.

Life Care îți prezină 3 motive pentru care fructele de goji , un superaliment bogat în antioxidanți , nu trebuie să îți lipsească din casă.

Te ajută să scazi în greutate

Boabele Goji împachetează energie sănătoasă în porții mici. Gustul lor bogat, dulce, împreună cu conținutul ridicat de fibre, te pot ajuta să rămâi pe drumul cel bun în ceea ce privește alimentația sănătoasă. Apelează la ele pentru o gustare ușoară, astfel pofta de dulcuri să nu îți mai dea bătăi de cap. Adăugă-le în iaurt sau salată în același mod în care ai folosi stafidele.

Valoarea nutritivă a acestora cu conținut scăzut de calorii și cu zahăr redus le face un substitut perfect pentru alte fructe uscate cu un conținut mai mare de zahăr. O porție are doar 23 de calorii.

Antioxidant pentru ochi și piele

Studiile au indicat nivelul ridicat de antioxidanți în boabele goji, în special carotenoide, care pot reduce riscul de degenerescență maculară, principala cauză a orbirii în rândul persoanelor de peste 55 de ani. Antioxidanții protejează celulele împotriva descompunerii atunci când sunt expuse unor factori toxici cum ar fi fumul și radiațiile. Mai mult, alimentele cu nivel mari de antioxidanți sunt adesea bogate în fibre și au un conținut redus de grăsimi nesănătoase.

Același studiu a constatat, de asemenea, că persoanele mai în vârstă care au consumat suplimente alimentare zilnice cu fructe goji timp de 90 de zile au constatatat o mai slabă hipopigmentare, dar și o îmbunătățire a vederii.
Life Care îți propune Life Impulse® cu Goji, supliment alimentar complex de fructe, care poate ajuta la o revitalizare fizică și psihică a întregului organism. Porția zilnică de energie se regasește în sucul de goji combinat cu mere, pere și cireșe negre. Amestecul de ingrediente are efect antioxidant, reduce riscul bolilor renale, stimulează sistemul nervos, metabolismul și funcțiile sexuale.

Susține sistemul imunitar și protejează împotriva gripei

Goji susține sistemul imunitar prin promovarea dezvoltarii bacteriilor prietenoase ale sistemului gastrointestinal. Combinația de fibre și polizaharide naturale susțin dezvoltarea bacteriilor instestinale sănătoase, cum ar fi probioticele.

Aceastea protejează organismul împotriva bacteriilor nocive, susțin procesul digestiv, reduc simptomatologia afecțiunilor digestive și riscul de reacții alergice.

Astfel, consumate regulat, fructele goji întăresc imunitatea, ameliorează oboseala şi revitalizează organismul, ajutând totodată la menţinerea nivelului normal de colesterol, trigliceride şi glucoză în sânge. De asemenea, fructele goji îmbunătăţesc vederea şi protejează organismul de acţiunea nocivă a radicalilor liberi.

Despre companie:
LifeCare®® este în prezent cea mai mare companie de Vânzări Directe din România, orientată pe vânzarea de produse Bio, naturale şi vegane. În plus, numeroase publicaţii precum Forbes, Capital, Money Channel, Wall-Street şi altele au detaliat activitatea LifeCare®®, recunoscând astfel eficiența sistemului.
Înfiinţată în 2005, LifeCare®®, prima şi cea mai importantă companie românească din domeniul vânzărilor directe, crede că o viaţă mai bună şi mai fericită înseamnă prosperitate, sănătate şi frumuseţe. Portofoliul companiei include peste 300 de produse BIO, naturale sau vegane create după reţete originale LifeCare® şi produse în Germania, Italia, Franţa sau SUA: cosmetice şi produse de îngrijire personală, suplimente nutritive şi cosmetice terapeutice, precum şi produse destinate curăţeniei şi îngrijirii casei. Acestea pot fi achiziţionate atât de la partenerii LifeCare®® e, cât şi online, direct pe www.life-care.com. Astăzi, LifeCare®® înseamnă peste 5 milioane de consumatori unici, mai mult de 20 milioane de produse vândute şi peste 2 milioane de pachete livrate consumatorilor.

VIBEZ

Positive Vibes Around the City

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement Advertisement

Newsletter

Recieve daily updates from the near-future.

By signing up, you agree to our Privacy Policy

Top