Meniu

Ce e nou?

Intră în comunitate

Tratament eficient care elimină hemangiomul!

Shares
Read Carefully

În categoria de hemangiom intra acele tumori vasculare benigne care pot apărea încă din primele zile de la naştere şi involuează până la vârsta de 10 ani.

În acest moment, BBL (Broad Bând Light)  este cea mai puternică şi eficientă unealtă pe care o avem disponibilă pentru probleme precum acnee, roşeaţă, cicatrici, cuperoza, hemangiom, etc. Cum reduce aceste afecţiuni ale pielii? Reduce pigmentul, reduce petele de bătrâneţe, creşte fermitatea pielii şi reduce laxitatea, diminuează aspectul de linii fine”, explica Andreea Iftimie, medic estetician şi manager medical Fazzada, singura clinica laser de reîntinerire din ţară.

Ce este hemangiomul?

Hemangioamele sunt structuri formate prin proliferarea celulelor, care se organizează sub forma unor vase ce se încarcă apoi cu sânge. Aspectul lor variază foarte mult în funcţie de localizare.

Hemangiomul vizibil încă de la naştere apare atât pe tegumente, cât şi la nivelul organelor interne, însă cele mai multe nu au nicio importanţă patologică. În multe cazuri, tumoarea se vindecă fără tratament, lăsând de regulă urme discrete.

Acele pete roşii pe faţă, numite hemangiom, sunt eliminate foarte uşor cu ajutorul laserului „pulsed dye laser”, care este absorbit de piele prin pigmentul roşu, adică oxihemoglobina şi methemoglobina, reuşind astfel să combată problema inestetică.

Tratament cu laser

Laserul Sciton poate trata de la vasele sparte de pe nas, fata, picioare, cuperoza, rozacee, hemangiom şi până la cicatrici proaspete sau chiar mai vechi, leziuni roşii de vergeturi, acnee activa sau pete pigmentare de vârstă, soare, pistrui.

Niciun alt produs de îngrijire, terapie cu hormoni bioidentici, suplimente sau vitamine nu pot îmbunătăţi aspectul pielii îmbătrânite aşa cum o face BBL Forever Young. Tratamentul se realizează cu ajutorul laserului Sciton şi foloseşte acest tip special de lumină, BBL, care se obţine prin tehnologia unor lămpi gemene. Sciton permite reglarea parametrilor, astfel încât se poate controla exact câte grade există la contactul cu epidermă în timpul intervenţiei şi se poate seta temperatura, după plac şi confort.

Tratamentul nu doare, nu ustura şi nu presupune niciun disconfort. În funcţie de probleme, el se poate realiza pe orice regiune a corpului, începând de la faţă şi până la braţe, genunchi, abdomen şi spate. Forever Young este singura procedura antiaging ce tratateaza şi previne în acelaşi timp pete de bătrâneţe (keratoza senila), pete de soare (keratoza solară), pistrui (efelide), precum şi rozacee, acnee, venectazii sau hemangioame, care dispar după una, două şedinţe.

Toate tratamentele sunt disponibile în cadrul clinicii FAZZADA, clinica laser de reîntinerire, singurul centru de estetică medicală ce reuneşte toate laserele de top la nivel modial aflate în portofliul See.Try.Buy. Company. Clinica înglobează tot ce este mai modern şi performant la ora actuală în categoria spa-ului medical, diferentisndu-se prin tratamentele Pret-a-traiter pentru pacienţi, poziţionarea ca şi centru de excelentă în proceduri laser unde se fac inclusiv traininguri pentru medici, dar şi Doctor + Pacient Duo: COME.TREAT.GO, ceea ce înseamnă că medicii au posibilitatea de a veni cu pacienţii lor şi a-i trata în cadrul clinicii FAZZADA. Pentru mai multe informaţii accesaţi http://fazzada.ro/.

 

VIBEZ

Positive Vibes Around the City

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement Advertisement

Newsletter

Recieve daily updates from the near-future.

By signing up, you agree to our Privacy Policy

Top