Meniu

Ce e nou?

Intră în comunitate

FashionUp – 9 ani în România – 80.000 produse, 750.000 comenzi, 1.500.000 produse vândute

Shares
fashionup info
Read Carefully

FashionUp, unul dintre cei mai importanți retaileri online de fashion din România, aniversează 9 ani pe piața locală și depășește pragul de 750.000 de comenzi și 1.500.000 de produse vândute. În prezent, FashionUp listează peste 80.000 de produse, de la mai mult de 1.000 de branduri de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, beauty și home & deco. Compania acționează pe 4 piețe internaționale – România, Bulgaria, Ungaria și Italia.

Ultimele 12 luni au adus cifre impresionante pentru retailerul online – peste 118.000 rochii au fost vândute, topul fiind completat de către pantofi (sport – 50.000 perechi și cu toc – 45.000 perechi), poșete – 27.000 bucăți și accesorii (ochelari de soare – 24.000 și ceasuri de mână – 23.000).

“Fiecare an din istoria FashionUp a adus o creștere semnificativă a business-ului, fie că vorbim despre vânzări sau număr de clienți, fie că ne referim la gamă și diversitatea produselor sau la parteneriatele internaționale pe care le-am creat. Suntem mândri de această evoluție și le suntem recunoscători tuturor celor care au fost alături de noi încă de la începuturi. Planurile noastre de viitor sunt conturate pe termen mediu și lung și vizăm extinderea constantă, pentru a ne întări poziționarea de one-stop-shop online pentru clienții noștri.”, spune Mira Anghelescu, directorul de operațiuni FashionUp.

Pentru a marca cei 9 ani alături de clienții din România, FashionUp susține o campanie masivă de reduceri în toate categoriile, cu discounturi de până la 80%, în toată luna iunie.

Povestea FashionUp începe în luna iunie 2009, cu 50 de branduri și 1.000 de produse listate. În 2012 urmează expansiunea în Bulgaria, pentru ca 2013 să fie anul intrării pe piața din Ungaria. 2015 marchează un amplu proces de rebranding, ce a adus un update semnificativ imaginii și experienței de shopping FashionUp. În 2016 oferta retailerului se îmbogățește cu gama de produse sport, pentru ca în 2017 să fie adăugate secțiunile de beauty (5.500 de produse) și home&deco (8.500 de produse). În plus, tot în 2017, se lansează categoria e-outlet, cu branduri internaționale cu preț unic. Campaniile de tip Flash Sales întregesc oferta FashionUp cu game de produse cu prețuri speciale, pentru perioade limitate de timp.

De-a lungul timpului, retailerul s-a remarcat prin campanii de comunicare creative, plecând de la primul proiect de Instagram Ads derulat în România, până la campanii dedicate Black Friday sau #PeToc, trademark-ul FashionUp, o zi dedicată tuturor femeilor ce iubesc pantofii cu toc.

DESPRE FASHIONUP

În cei 9 ani de comerț online, FashionUp s-a diferențiat prin oferta extrem de variată pe zona de lifestyle pentru întreaga familie, de la îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii, până la produse de îngrijire personală și obiecte de home&deco. Astăzi, magazinul comercializează peste 1.000 de branduri naționale și internaționale, cu zeci de mii de produse de calitate superioară, și urmărește mereu să ofere cele mai mici prețuri din piață.

FashionUp aduce în exclusivitate brandurile La Redoute și Heine, dar și mărci populare precum Guess, Love Moschino, Calvin Klein, Versace Jeans, Nike, Adidas, Pepe Jeans, New Balance, Desigual, Le Coq Sportif, Bensimon, Top Secret, Vans, Lacoste, Esprit, Triumph, Clinique, Bioderma și multe altele. Gama de produse a marketplace-ului se îmbogățește zilnic, cu item-uri noi.

În plus, magazinul oferă livrare gratuită pentru orice comandă, un serviciu dedicat de customer care și programul de loializare CashUp, prin care clienții primesc bani înapoi la fiecare comandă. Clienții FashionUp pot plăti sigur și rapid online, prin ramburs, dar și prin mai multe rate, prin unul dintre partenerii bancari.

FashionUp este prezent în România, Bulgaria, Ungaria și Italia.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement Advertisement

Newsletter

Recieve daily updates from the near-future.

By signing up, you agree to our Privacy Policy

Top