Meniu

Ce e nou?

Intră în comunitate

Top 4 cauze care favorizează apariţia cancerului!

Shares
Read Carefully

Potrivit statisticilor, în România apar anual peste 78 de mii de cazuri de cancer, până în prezent, aproximativ 1 milion de români fiind diagnosticaţi cu o formă a acestei boli.  La nivel european, ţara noastră are una dintre cele mai ridicate rate ale mortalităţii cauzate de cancer.

Cancerul are cauze multiple, iar apariţia uneia sau a mai multor tumori poate să aibă loc oriunde în organism. Stilul de viaţă, poluarea, stresul emoţional, predispoziţia genetică, infecţiile micotice sau alte elemente favorizante sunt cele care declanşează cancerul. Cu toate acestea, elementele favorizante doar creează condiţiile, cauzele care vor duce la afectarea funcţionării normale a celulelor, până la mutaţiile care le vor transforma în celule tumorale fiind de fapt scăderea oxigenării celulare, aciditatea crescută, stresul oxidativ şi dezechilibrul redox”, a explicat Dr. Daniela Iancu.

Oncoforte® este unul dintre cele mai complete remedii naturale anti-tumorale din lume, conform studiilor ştiinţifice şi bibliografiei aferente fiecărui ingredient. Oncoforte este rezultatul multor ani de studii, teste şi încercări ale unor firme producătoare de suplimente alimentare naturale din S.U.A. În urma combinării diferitelor vitamine, extracte naturale, pulberi din plante, cu concentraţii şi origini dintre cele mai diverse s-a ajuns la această formulă completă cu multiple acţiuni benefice pentru întregul organism, indiferent de sex sau de vârstă.

Scăderea oxigenării celulare

Lipsa unei cantităţi suficiente de oxigen în celule poate declanşa cancerul. În urma cercetărilor realizate s-a stabilit că o inhibare cu 35% a procesului de oxigenare este suficientă pentru a deteriora celulă.

Oncoforte este suplimentul natural care vă poate ajuta să creşteţi oxigenarea celulară prin aportul de extracte naturale şi nutrienţi extrem de importanţi în producerea hemoglobinei, responsabilă de transportul oxigenului în celule şi în creşterea fluxului sanguin la nivel periferic. Acesta din urmă va asigura mai mult oxigen acolo unde este mai mare nevoie de el. De asemenea, va contribui la îmbunătăţirea transportului de nutrienţi şi la intensificarea metabolismului celular pentru o bună funcţionare a celulelor”, a afirmat dr. Daniela Iancu.

PH-ul acid al sângelui

Aciditatea crescută afectează sănătatea, iar dacă nu este ţinută sub control, aceasta întrerupe activitatea şi funcţionarea celulelor, de la bătăile inimii până la circuitul neuronal cerebral.

Oncoforte reglează aciditatea sanguină, aducând-o în limite normale. Câteva dintre ingredientele prezente în Oncoforte care contribuie la alcalinizarea mediului celular al organismului sunt turmericul, ceaiul verde, frunza de măslin. Reducerea acidităţii va contribui la reducerea inflamaţiei celulare, unul dintre elementele generatoare ale stresului oxidativ care are, la rândul lui, cauze multiple”, a spus specialistul.

Stresul oxidativ

Studiile au demonstrat că stresul oxidativ este cauza majorităţii bolilor cronice şi a degenerescenței celulare care culminează cu mutaţiile ce duc la transformarea unei celule normale în celula tumorală. În acest caz, prezența radicalilor liberi în celule este într-un număr foarte mare.

Oncoforte reduce stresul oxidativ prin intermediul tuturor ingredientelor componente. Aproape toate aceste ingrediente poseda calităţi antioxidante, dar ceea ce contează cel mai mult este faptul că au fost alese astfel încât să nu ducă doar la eliminarea radicalilor liberi, ceea ce ar avea un efect catastrofal prin prisma celor mai noi studii din domeniul biologiei celulare. Oncoforte® asigura un echilibru între moleculele extrem de reactive, numite radicali liberi, vitale pentru distrugerea celulelor tumorale şi moleculele neutralizante”, a explicat dr. Daniela Iancu.

Dezechilibrul redox

Conform ultimelor studii din domeniul biologiei celulare, care sunt din ce în ce mai mult menţionate în toate lucrările ştiinţifice ale ultimilor 20 de ani, homeostazia redox sau echilibrul redox reprezintă cheia sănătăţii celulare, iar dacă avem celule sănătoase avem un organism sănătos. Pierderea echilibrului dintre moleculele de semnalizare redox din celule poate favoriza apariţia cancerului.

Oncoforte contribuie la echilibrul redox de la nivel celular. Nu se poate concepe vindecare, indiferent de boală, în lipsa unui echilibru redox la nivel celular. De altfel, majoritatea premiilor Nobel pentru medicină din ultimii ani au fost acordate pentru cercetări asupra bunei funcţionări a celulelor”, a completat specialistul.

Secretul consta în atentă dozare a fiecăruia dintre componenţii activi şi alegerea după compoziţia extrem de complexă şi acţiunea sinergică a tuturor substanţelor conţinute de plantele sau extractele selectate.

Oncoforte® beneficiază de una dintre cele mai complexe compoziţii din lume, ce include 26 de ingrediente naturale, având una dintre cele mai mari cantităţi de substanţe active per capsula dintre toate suplimentele cu aceeaşi recomandare. Oncoforte® este realizat într-o unitate de producţie din S.U.A. cu laboratoare şi tehnologii certificate NSF-GMP, FDA, ICS-USDA Organic. Acestea asigura garanţia celor mai înalte standarde de calitate din lume şi respectarea celor mai stricte cerinţe în producţia suplimentelor alimentare. Pentru mai multe detalii, intraţi pe www.oncoforte.com şi solicitaţi răspunsul specialistului online, medicii Oncoforte vă vor răspunde la întrebări în timp util, fiecare solicitare fiind gratuită. Produsul se poate comanda de pe www.bioelemente.ro.

VIBEZ

Positive Vibes Around the City

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement Advertisement

Newsletter

Recieve daily updates from the near-future.

By signing up, you agree to our Privacy Policy

Top